firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

За нас

Индивидуален подход

Предлагаме гъвкави схеми за почистване, като можете да се насладите на пълна прозрачност относно всички разходи за услуги, доставки и материали. Поради спецификата на всяка от дейностите, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта – квадратура, степен на замърсеност, брой и вид на помещенията, утежняващи фактори. Така ще можем да Ви дадем коректна информация и ще калкулираме най-добрата цена.

През невидимите замърсявания към видимия блясък

BLIXY е бързоразвиваща се компания с ентусиазиран и динамичен екип, с опит в хигиенната поддръжка. Обслужваме клиенти на територията на цяла София. Стараем се да бъдем коректен и честен Ваш партньор в нелеката задача по почистването на Вашия дом, търговски обект, офис или жилищен вход. Ценим професионализма, безкомпромисно високото качество на извършваните дейности, конфиденциалността, коректното отношение и позитивното мислене. Услугите ни гарантират максимално здравословна среда посредством професионална техника и почистващи препарати на марките KERCHER и KITER.
pochistvane-ekip

Чистота в 3 стъпки

Позвънете
01
Или изпратете съобщение в контактната форма. Наш служител ще Ви зададе няколко насочващи въпроса относно желаното почистване. След това ще Ви бъде предложена коректна цена.
Уговорете
След одобрение, ще изберем взаимно удобен ден и час за извършване на услугата. Нашия екип ще пристигне в точно уговореното време на обекта във Ваше присъствие, веднага стартирайки своята работа.
02
Оценете
03
След оценка на свършената работа, просто се наслаждавайте на живота. Обратната връзка е от изключително значение за нас.