firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване на входове

Желаем Ви всеки път да прекрачвате прага на Вашата жилищна сграда с усмивка. Но това често е невъзможно, поради замърсения и остарелия и вид. Нашата услуга почистване на входове в рамките на София – е с особено внимание към детайлите, ще върне отново гордостта във Вас. Ще осигурим както професионално почистване на стълбища, така и миене на прозорци при изгодна цена.

АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОД

01

BLIXY предлага aбонаментно почистване на входове и общи части както на старо ПАНЕЛНО, ТУХЛЕНО и ЕПК строителство, така и на нови сгради, комплекси от затворен тип и др. на територията на гр. София с перфектен баланс на съотношение ЦЕНА – КАЧЕСТВО.

Виж повече

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

02

Целта на услугите от “ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ” е извличане на дълбоко проникналите замърсявания с подходящи почистващи средства, специализирани машини и пособия. Препоръчително е да се прави веднъж годишно.

Виж повече

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

03

При тежки замърсявания след ремонт целта на професионалното почистване е да се премахнат бързо и качествено остатъчните строителни материали и наслагвания, а жилищният вход да се приведе в идеален за ползване вид. Това почистване е подходящо особено след обществено или частно саниране, смяна на дограма.

Виж повече