firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване на прозорци

МОЖЕТЕ ДА ИЗВИКАТЕ BLIXY СЛЕД:

 • Смяна на дограма
 • Обзавеждане на ново жилище, отдаване под наем
 • Освежителни ремонти и реконструкция на жилището
  Това, което ще получите от BLIXY е прецизност, професионализъм и бързина в почистването, коректност, прозрачност и честност към Вас, внимателно отношение към Вашето обзавеждане, особено към чупливите и ценни вещи.

Ние, от BLIXY, отделяме специално внимание към дограмите, ъглите и уплътненията. От услугата могат да се възползват:

 • Собственици и наематели на частни домове - без значение дали имате нужда от почистване на прозорците на апартамента, къщата или вилата си - ние сме насреща.
 • Собственици и наематели на търговски и бизнес помещения - създаването на добро впечатление у потребителите е особено важно за големи търговски площи с изложени на витрината продукти, реклами и промоции.
 • Собственици и наематели на офиси и бизнес сгради - За да подсигурите приветлива и здравословна хигиенна среда на своите служители и клиенти, наемането на фирма за почистване на стъкла е повече от препоръчително.

Нашите служители ще премахнат упорити петна, трайни замърсявания, наслоена мръсотия, петна от дъжд. Пожълтелите и мръсни стъкла ще изглеждат като нови. Нашите решения са оптимални и съобразени с вашите потребности. Използваме препарати, които не привличат мръсотията и имат дълготраен ефект, придаващ блясък на стъклата.

Снимки
Резултати

Защо да заявите услуги за професионално почистване на прозорци?

Услугите за професионално почистване на прозорци вече са доста популярни и разпространени и в нашата страна. Те се използват както от домакинствата, така и от бизнесите. Истината е, че професионалното почистване на прозорци би могло да ви донесе множество разнообразни преимущества. Започвайки от по-добрата поддръжка на прозорците и по-естетичния им външен вид, и стигайки до избягването на физическото натоварване и някои други рискове за самия човек. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да заявите услуги за професионално почистване на прозорци:

Почистване на прозорци 1

 1. Професионално почистване на прозорци: Професионалистите определено знаят как да почистят идеално прозорците – професионалистите, притежаващи солидна практика в дейностите по почистване на прозорци, определено знаят как да ги почистят идеално. Именно качественото и ефективно почистване на прозорци стои в основата на добрата им поддръжка във времето. Ако прозорците не се чистят правилно и по тях остават следи от мръсотия, с времето състоянието и външния им вид биха могли да се влошат доста.
 2. Професионално почистване на прозорци: Няма да ви се налага да се подлагате на излишно физическо натоварване – избърсването на всички прозорци в къщата или апартамента може да бъде доста сериозно физическо натоварване. Това е напълно валидно за младите и работещи хора, а пък какво остава за възрастните и хората с хронични физически проблеми. Услугите за професионално почистване на прозорци ще ви позволят да избегнете подобно физическо натоварване, както и да се отдадете на значително по-приятни занимания.
 3. Професионално почистване на прозорци: Ще избегнете потенциални рискове за своето здраве и сигурност – под „потенциални рискове за здравето и сигурността“ имаме предвид най-вече рисковете от неприятни инциденти при бърсане на външната страна на прозорците. Често се налага човек да се надвесва от прозореца, докато бърше, а това може да бъде опасно. Особено за хора, които имат проблеми със световъртеж или просто невинаги могат да пазят добро равновесие. Защо да се подлагате на подобен риск, след като имате възможност просто да заявите услуги за професионално почистване на прозорци и да оставите на специалистите да се заемат с тази дейност?

Професионално почистване на прозорци – как да изберете подходяща фирма?

Изборът на фирма за професионално почистване на прозорци е изключително важен въпрос и към него трябва да се подходи с необходимото внимание. Няколко са характеристиките, на които е необходимо да отговаря надеждната фирма за професионално почистване на прозорци. Ето кои са те:

Почистване на прозорци 2

 • фирма за професионално почистване на прозорци: да разполага с добър екип – екипът на една професионална фирма за почистване на прозорци, това всъщност са хората, които се занимават с дейностите по почистване на прозорци. Те трябва да имат опит в тези дейности, да са отговорни, както и да се отличават с високо ниво на професионализъм в своята работа. От споменатите качества и характеристики на специалистите зависят качественото почистване на прозорци и постигането на желаните резултати по отношение на поддръжката им.
 • фирма за професионално почистване на прозорци: да работи с качествена апаратура и препарати – професионалната фирма за почистване на прозорци, която ще изберете, трябва да работи с качествена апаратура и препарати. Специално по отношение на дейностите по почистване на прозорци са нужни ефикасни и в същото време деликатни принадлежности, които няма да наранят стъклата. Що се отнася до препаратите за почистване на прозорци, те също трябва да са с доказано качество и без съдържание на потенциално опасни вещества, които биха могли да навредят на човешкото здраве.
 • фирма за професионално почистване на прозорци: да има положителна репутация – определено трябва да научите повече за репутацията на набелязаната професионална фирма за почистване, преди да й поверите дейностите по почистване на прозорци във вашия дом или офис. В днешно време възможностите на интернет мрежата са неограничени и никак не е трудно да се открият потребителски мнения и оценки за услугите на почти всеки един бизнес.
 • фирма за професионално почистване на прозорци: да залага на справедливо ценообразуване – и не на последно място, избраната от вас фирма трябва да залага на справедливо ценообразуване по отношение на своите услуги за почистване на прозорци. Най-добрият вариант е въпросното ценообразуване да се прави индивидуално за всеки клиент. И като база за него да служат фактори като броя и големината на прозорците, степента на замърсяването им и т.н.

Причини да заявите професионално почистване на прозорци от BLIXY 

 BLIXY е бързоразвиваща се компания с ентусиазиран и динамичен екип. Ние предлагаме богата гама от услуги в сферата на почистването, в това число и услуги за професионално почистване на прозорци. Вижте защо да се доверите именно на нас:

Професионално почистване на прозорци от BLIXY: Опит и професионализъм – екипът на BLIXY има достатъчно солиден опит по отношение на услугите, свързани с почистване на прозорци. В работата си се отличаваме с висока степен на професионализъм и стриктно следване на най-новите стандарти в бранша. Можете да бъдете сигурни, че ще ви помогнем да поддържате прозорците си в отлично състояние и перфектен външен вид.

Професионално почистване на прозорци от BLIXY: Първокласни почистващи препарати – друго, което трябва да отбележим, са използваните от нас първокласни почистващи препарати. Почистващи препарати, които са част от каталозите на реномирани брандове като  KERCHER и KITER. Почистващи препарати, които ефективно почистват прозорците и не носят риск за човешкото здраве.

Почистване на прозорци 3

Професионално почистване на прозорци от BLIXY: Индивидуален подход – имаме индивидуален подход към всеки един клиент, що се отнася до услугите ни за почистване на прозорци (и не само). Винаги първо преглеждаме броя на прозорците, тяхната големина, както и степента им на замърсеност. На тази база изготвяме индивидуална оферта за конкретния клиент, която е максимално изгодна за него от финансова гледна точка. 

Професионално почистване на прозорци от BLIXY: Отзиви от клиенти – на официалния ни уебсайт можете да откриете отзиви от предишни и настоящи клиенти, използвали нашите услуги (вкл. услугите за почистване на прозорци). Тези отзиви определено ще ви помогнат да се уверите, че ние сме подходящият партньор за вас, независимо дали ви трябват почистващи услуги за домашното пространство или пък за офиса и бизнес средата.   

Защо да заявите услуги за професионално почистване на прозорци?

Професионално почистване на прозорци – как да изберете подходяща фирма?

Причини да заявите професионално почистване на прозорци от BLIXY

Покажи повече...Покажи по-малко...