firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване на домове

Това, което можете да очаквате от почистваща фирма BLIXY е прецизност, професионализъм и бързина в. Независимо дали става въпрос за основно почистване на апартамент или обикновено чистене на прозорци при нашето почистване на домове можете да разчитате на коректност, прозрачност и честност към Вас; внимателно отношение към Вашето обзавеждане, особено към чупливите и ценни вещи.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ

01
pochistvane-na-domove-osnovno

Познато още като „Пролетно“ и „Есенно“, еднократното основно почистване на дома се извършва в рамките на един или два работни дни, като с помощта на качествена техника и препарати нашите служители хигиенизират Вашия апартамент или къща в София.

Виж повече

ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД РЕМОНТ

02
chistene-na-doma-sled-remont

При тежки замърсявания след ремонт целта на всяко професионално почистване на къща е да се премахнат бързо и качествено остатъчните строителни материали и наслагвания, а жилището да се приведе в идеален за ползване вид.

Виж повече

Професионално почистване на домове – същност и разновидности 

 Услугата за професионално почистване на домове е предназначена за хора, които желаят да поддържат перфектната чистота и хигиена в своето жилище, и то винаги да бъде в идеален за ползване вид. Тя е особено полезна за работещите хора, на които им е трудно да намерят време за извършване на цялостно почистване на къщата или апартамента, както и за възрастните хора и хората с хронични заболявания, които пък нямат физическата възможност да го направят. Две са основните разновидности на тази услуга – основно почистване на домове и почистване на домове след ремонт. Ето малко повече информация за въпросните разновидности на професионалното почистване на домове: Основно почистване на домове -  основно почистване на домове обикновено се извършва два пъти в годината, като първият път е в рамките на пролетния сезон, а вторият – през есента. Целта на основното почистване на домове е да гарантира на обитателите оптимална среда за живот. При него се обръща специално внимание на всекидневната, спалнята и кухнята, тъй като това са зоните, където се натрупват най-голямо количество замърсявания. По време на основното почистване на домове ефективно се премахват праха и алергените, способни да причинят сериозен дискомфорт за живущите. Качественото основно почистване на домове може да спомогне и за ограничаване на някои нежелани симптоми у човека, като например задух, пристъпи на кихане и кашляне, сълзене на очите и т.н.

Почистване на домове 1

Почистване на домове след ремонт – професионално почистване на домове се налага и при наличие на тежки замърсявания след извършен ремонт. То допринася за бързото и ефективно премахване на остатъчни строителни материали и наслагвания, които биха могли да имат негативно влияние върху човешкото здраве. Заявяването на професионално почистване на домове след ремонт помага също така своевременно жилището да се приведе в подходящ за използване вид. Така няма да се налага седмици наред да виждате мръсотия и хаос около себе си, и да се чувствате некомфортно в собствения си дом.

Преимущества, които ще ви донесе услугата за професионално почистване на домове

Няколко са главните преимущества, които ще ви донесе услугата за професионално почистване на домове. Сред тези преимущества на професионалното почистване на домове са гарантирането на вашето ежедневно спокойствие и комфорт, на доброто ви здраве и кондиция, както и съхраняването на отличното състояние и външен вид на жилището ви в дългосрочен план. Вижте точно какво имаме предвид:

  • професионално почистване на домове: гарантиране на ежедневното ви спокойствие и комфорт – домът е мястото, където трябва да се чувствате най-спокойно и комфортно, да можете да се отпуснете напълно и да се насладите на безценни моменти с любимите си хора. Това обаче няма как да стане, ако навсякъде е мръсно и разхвърляно, ако има солидни количества прах, които ви дразнят и дори предизвикват симптоми на кихане или кашлица. Заявяването на услугата за професионално почистване на домове ще ви помогне да се справите със споменатите проблеми, а жилището ви отново да се превърне в мечтаното място за живот.
  • професионално почистване на домове: допринасяне за доброто ви здраве и кондиция – не подценявайте негативното влияние, което постоянното вдишване на прах и мръсотия може да има върху вашето здравословно състояние. Неблагоприятната ежедневна среда в дългосрочен план може да доведе до белодробни и други проблеми. Подобна ситуация е особено рискована за хората, страдащи от астма и разнообразни алергични заболявания. Редовно извършваното от професионалисти основно почистване на домове допринася за добрата кондиция на обитателите и избягването на потенциални здравословни проблеми.
  • професионално почистване на домове: съхраняване на отличното състояние и външен вид на жилището ви – при извършваното почистване на домове професионалистите обръщат специално внимание на дейности като обезпрашаване и полиране на мебели и различни интериорни елементи, ефективно почистване на твърдите подови настилки, дезинфекция на санитарен възел, измиване на тераси и т.н. Тези дейности ще ви помогнат да съхраните своето жилище в отлично състояние и външен вид, и да си спестите редица проблеми с поддръжката в близко и по-далечно бъдеще.

Защо да заявите професионално почистване на домове от BLIXY?   

Почистване на домове 2

 BLIXY е бързоразвиваща се компания, която предлага първокласни услуги в сферата на почистването на територията на цяла София. Ние гарантираме на своите клиенти качествено и ефективно почистване на домове с всички споменати по-горе за тях преимущества. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на BLIXY, когато става въпрос за професионално почистване на домове: Професионално почистване на домове от BLIXY: Опит и професионализъм – BLIXY е изградена от ентусиазиран и динамичен екип с опит в професионалното почистване на домове. Ние прилагаме най-новите и доказали ефективността си методи по отношение на хигиенната поддръжка. Доверявайки се на екипа на BLIXY за услугата професионално почистване на домове, можете да разчитате на висок професионализъм, безкомпромисно качество на извършваните дейности, конфиденциалност и коректно отношение. Професионално почистване на домове от BLIXY: Употреба на най-добрата професионална техника и почистващи препарати –  при предоставяне на услугите си за професионално почистване на домове ние от BLIXY употребяваме най-добрата професионална техника и качествени почистващи препарати. Почистващи препарати на марките KERCHER и KITER, които от една страна осигуряват желаните резултати по отношение на дезинфекцията, а от друга – са безопасни за вашето здраве и личното ви имущество. След извършеното от нас почистване на домове са налице перфектна хифиена и максимално здравословна среда в жилищата на клиентите ни. Професионално почистване на домове от BLIXY: Индивидуален подход – към всеки един клиент имаме индивидуален подход, съобразен с неговите лични нужди и изисквания. Първоначално се запознаваме подробно с особеностите и характеристиките на обекта – квадратура, брой и тип помещения, степен на замърсеност и т.н. На база на събраната информация изготвяме конкретна оферта за почистване на домове с максимално изгодна за клиента цена, като можете да разчитате на пълна прозрачност от наша страна по отношение на този аспект.

Почистване на домове 3

Професионално почистване на домове от BLIXY: Отзиви от клиенти – на сайта ни можете да откриете множество отзиви от наши предишни и настоящи клиенти, използвали услугите ни за професионално почистване на домове. Отзиви, които ще ви убедят, че ние сме точният партньор, способен да удовлетвори очакванията и изискванията ви в най-висока степен.

Професионално почистване на домове – същност и разновидности

Преимущества, които ще ви донесе услугата за професионално почистване на домове

Защо да заявите професионално почистване на домове от BLIXY?

Покажи повече...Покажи по-малко...