firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване на дома след ремонт в град София

МОЖЕТЕ ДА ИЗВИКАТЕ BLIXY СЛЕД:

 • Смяна на дограма
 • Обзавеждане на ново жилище, отдаване под наем
 • Освежителни ремонти и реконструкция на жилището
  Това, което ще получите от BLIXY е прецизност, професионализъм и бързина в почистването, коректност, прозрачност и честност към Вас, внимателно отношение към Вашето обзавеждане, особено към чупливите и ценни вещи.
ГАРАНТИРАНИ УСЛУГИ
Измиване на стъкла и дограма (двустранно)
Премахване на лепенки и фолиа от профилите
Събиране на леки отпадъци в чували
Отстраняване на засъхнали мазилки, гипс, цимент, боя, латекс
Детайлно почистване и обезпрашаване на стени, мебели, баня, тоалетна, тераси, осветителни тела
Прахосмучене на меки подови настилки (мокети, килими, пътеки, черги и др.)
Ръчно или машинно почистване на твърди подови настилки (включително и фугите)
Измиване на отоплителни уреди (радиатори, климатици)
Почистване на врати и каси
Външно почистване на кухня (кухненски шкафове заедно с всички електроуреди, фурна, печка, микровълнова, миялна, абсорбатор и т.н.)
Почистване и дезинфекция на санитарен възел (душ кабина, вана, мивка, тоалетна чиния, фаянс по стените, включително почистване на фуги и отстраняване на мухъл)
Измиване на тераси
ОПЦИИ /ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ/
Измиване или обезпрашаване на щори
Пране и дезинфекция на мека мебел и меки подови настилки
Почистване на кухня (вътрешно)
Снимки
Резултати
chevron-left
chevron-right

Почистване след ремонт – в кои случаи се налага най-често?

Почистване след ремонт е една от основните услуги, които предлагат професионалните фирми, работещи в сферата на почистването. Причината за тази тенденция е повече от ясна. Обикновено при извършване на ремонтни дейности в къщата, апартамента или офиса остават големи количества мръсотия. Количества мръсотия, които са трудни за почистване, а и човек трябва да има доста свободно време, за да се справи напълно с тях. Затова е по-добре да си поръчате услугите за почистване след ремонт на професионална фирма и да си спестите време и усилия. Ето в кои случаи се налага най-често почистване след ремонт:

Почистване след ремонт 1

 • почистване след ремонт: смяна на дограма – нуждата от смяна на дограмата е сред най-популярните причини за извършване на ремонтни дейности у дома. Новата и качествена дограма спомага за това жилището да се отоплява по-ефективно през студения период, да се постигнат икономии от електроенергия и съответно да се намалят осезаемо редовните битови сметки. След края на процеса по смяна на дограмата задължително трябва да се извърши основно почистване на жилището. Заявявайки професионални услуги за почистване след ремонт, вие ще си гарантирате не само ефективно почистване на наличните мръсотии, но и качествено измиване на стъклата и дограмата, както и обиране на всичкия останал прах.
 • почистване след ремонт: обзавеждане на ново жилище или отдаване под наем – когато обзавеждате жилище, в което ви предстои да се нанесете или пък което ще отдавате под наем, също няма как да се разминете с ремонтните дейности. А в повечето случаи въпросните ремонтни дейности ще обхванат значителна част от къщата или апартамента. Това съвсем логично води и до силно замърсяване на вътрешната среда. Препоръчително е в подобни случаи да се заложи на професионално почистване след ремонт, за да сте сигурни, че са премахнати всички остатъчни материали и наслагвания, а средата е максимално благоприятна за живот.
 • почистване след ремонт: освежителни ремонти и реконструкция на жилището – нормално е във времето да правите и такива ремонти. Всяко жилище има нужда от периодично освежаване, а понякога се налага и реконструкция поради настъпили промени в живота ви (напр. раждане на дете). След подобно освежаване и реконструкция, отново можете да си поръчате услуги за професионално почистване след ремонт, за да стане всичко възможно най-бързо и лесно.

Кои са преимуществата на професионалното почистване след ремонт?

Почистване след ремонт 2

 Няколко са главните преимущества, които ще ви донесе заявяването на професионални услуги за почистване след ремонт. Сред тези преимущества на професионалното почистване след ремонт са спестяването на време и усилия, качественото и ефективно премахване на остатъчните строителни материали и наслагвания, както и бързото привеждане на жилището в перфектен за ползване вид. Вижте малко повече информация за споменатите преимущества на професионалното почистване след ремонт:

 • професионалното почистване след ремонт: спестяване на време и усилия – както отбелязахме в самото начало на текста, човек невинаги има необходимото време, за да се заеме с продължителното почистване след ремонт. Това важи в особена степен за работещите хора, чието ежедневие е доста натоварено и изпълнено с различни ангажименти. От друга страна, за по-възрастните хора и хората с различни физически проблеми извършването на основно почистване след ремонт може да бъде истинско мъчение. За всички тези потребителски групи препоръчваме избора на професионални услуги за почистване след ремонт, които ще им спестят голямо количество време и усилия.
 • професионалното почистване след ремонт: качествено и ефективно премахване на остатъчните строителни материасли и наслагвания - професионалното почистване след ремонт също така ще ви гарантира качествено и ефективно премахване на остатъчните строителни материали и наслагвания. Професионалистите знаят как точно да премахнат въпросните материали, така че да не останат никакви частици или елементи от тях в жилището ви. Последното е особено важно с оглед осигуряването на безопасна и благоприятна среда за живот, както и на доброто здраве и кондиция на човека в дългосрочен план.
 • професионалното почистване след ремонт: бързо привеждане на жилището в перфектен за ползване вид – ако ви е необходимо максимално бързо привеждане на жилището в перфектен за ползване вид, отново услугите за професионално почистване след ремонт ще ви свършат работа. Надеждните фирми в бранша ще отреагират веднага на заявката ви за професионално почистване след ремонт и ще позволят на вас или вашите наематели да се нанесете в жилището в най-кратки срокове.

Защо да заявите професионално почистване след ремонт от BLIXY?

BLIXY е бързоразвиваща се компания в сферата на почистването с динамичен и ентусиазиран екип. Ние сме в състояние да ви предоставим първокласни услуги за почистване след ремонт, които ще удовлетворят напълно изискванията и очакванията ви. По-надолу ще разберете защо е добре да се доверите именно на нас при нужда от професионално почистване след ремонт:

Професионално почистване след ремонт от BLIXY: Опит и професионализъм – нашият екип разполага с необходимия опит по отношение на дейностите, свързани с професионалното почистване след ремонт. Работим по последни стандарти в бранша и знаем точно как да извършим дейностите по професионално почистване след ремонт, така че наистина да се постигнат желаните резултати във връзка с чистотата и хигиената в затвореното пространство.

Почистване след ремонт 3

Професионално почистване след ремонт от BLIXY: Почистващи препарати от най-високо качество -  при предоставяне на услугите си за професионално почистване след ремонт използваме почистващи препарати от най-високо качество. Почистващи препарати, които са част от престижните марки KERCHER и KITER, и гарантират ефективни резултати при пълна безопасност за човешкото здраве.

Професионално почистване след ремонт от BLIXY: Индивидуален подход – услугите ни за професионално почистване след ремонт се отличават с индивидуален подход към всеки един клиент. Първо преглеждаме големината на жилището, броя и типа на помещенията, степента на замърсеност и т.н. На тази база изготвяме индивидуална оферта за професионално почистване след ремонт, която е максимално изгодна от финансова гледна точка за клиента.

Професионално почистване след ремонт от BLIXY: Отзиви от клиенти – на сайта ни можете да откриете отзиви от предишни и настоящи клиенти, ползвали нашите услуги, в това число и услугите за професионално почистване след ремонт. Тези отзиви ще ви убедят, че ние наистина сме подходящият за вас партньор, на когото можете да се доверите.    

Почистване след ремонт – в кои случаи се налага най-често?

Кои са преимуществата на професионалното почистване след ремонт?

Защо да заявите професионално почистване след ремонт от BLIXY?

Покажи повече...Покажи по-малко...