firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
pochistvashti-uslugifirma-za-pochistvane-sofia

Машинно Екстракторно пране

Всички дейности по хигиенизирането на място - без излишно суетене и губене на време. Извършваме прането с професионални екстрактори, които впръскват почистващ препарат под формата на пяна в текстилната материя. Силата на почистващия препарат разгражда замърсяванията, след което цялата пяна заедно с разградената мръсотия се изсмуква и повърхността само след няколко часа става напълно чиста и суха.

МЕКА МЕБЕЛ

chevron-left
chevron-right

Ние прилагаме професионални техники за обработка на текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид. Изпирането на меката мебел в дома носи редица ползи, някои от които са:

  • По-добро качество на въздуха в дома
  • По-дълъг живот на мебелите
  • По-добър естетичен вид
  • Свежест и приятна атмосфера

Обадете се на BLIXY още днес и ние ще почистим мебелите на достъпни цени за цяла София.

Покажи повечеПокажи по-малко

МАТРАЦИ И ТОПМАТРАЦИ

chevron-left
chevron-right

Ако не можете да си спомните кога и дали сте почиствали Вашия матрак, тогава се свържете с нас и ние ще се погрижим за Вашия здравословен сън. Матракът играе много важна роля в ежедневието – това е зоната за комфорт, която ако не бъде поддържана, ще скъси живота си и трябва да бъде сменена с нова. Ще Ви помогнем да му се насладите колкото се може по-дълго, като осигурим почистване, освежаване и дезинфекция. Препаратите ни проникнат от външната и вътрешната страна на матрака, като след почистването матракът е с редуцирано тегло.

Помощта на BLIXY е нужна при:

  • Почистване на на матраци, топматраци, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци
  • Нужда от обезпрашаване след ремонтна дейност
  • Наличие на гъбички и бактери и мухъл по Вашият матрак или топматрак
  • Наличие на петна
  • Неприятна миризма в следствие на запотяване
  • Необходимост от дезинфекция
Покажи повечеПокажи по-малко

КИЛИМИ И МОКЕТИ

chevron-left
chevron-right

Ние от BLIXY можем да почистим както меките подови настилки във Вашия дом (килими, мокети, входни постелки, пътеки, черги), така и големи площи в обществени помещения като: магазини, офиси, медицински центрове, детски центрове, хотели, ресторанти, козметични студиа, кино салони, питейни заведения.

Меките подови настилки задържат микроби и фини прахови частици, които при нередовно или неправилно хигиенизиране биха могли да навредят на здравето Ви. На всеки квадратен метър килим, който не е пран от 3 месеца, се събират около 6000 бактерии. Това е с 4000 повече от тези в тоалетната чиния. Почистването на килимите е сред най-сериозните задачи на родителите с лазещи и прохождащи бебета.

Прецизни сме в определяне на вида и материята на килима – естествена или изкуствена, както и вида на обагряне - някои от боите изискват по-специфичен начин на сушене на килима. Обръщаме внимание на здравината на шева, посоката на нишката. Вида на замърсяване (петна от течности, животни, мазнина, дъвки и др.) се третират с различни професионални препарати преди изпирането. Предотвратяваме нараняването на тъканите, обилното намокряне и разнасянето на мръсотията. Не прилагаме абразивно четкане и агресивни методи за почистване, а времето за изсъхване на почистените повърхности е максимално съкратено. Препаратите, които използваме за пране на килими отговарят на всички европейски изисквания за безопасност и екологичност и не замърсяват околната среда.

Извършвали сме пране на килими от най-нови дизайнерски колекции до такива, използвани в продължение на 50 години. Гарантираме възвръщане на позагубената наситеност на цветовете.

Покажи повечеПокажи по-малко