firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Машинно Екстракторно пране

Всички дейности по хигиенизирането на място - без излишно суетене и губене на време. Извършваме прането с професионални екстрактори, които впръскват почистващ препарат под формата на пяна в текстилната материя. Силата на почистващия препарат разгражда замърсяванията, след което цялата пяна заедно с разградената мръсотия се изсмуква и повърхността само след няколко часа става напълно чиста и суха.

МЕКА МЕБЕЛ

chevron-left
chevron-right

Ние прилагаме професионални техники за обработка на текстил и всякакви други повърхности на мебелите, като постигаме качествен и дълготраен резултат. Нашият екип разбира от деликатни материи и знае как да третира всяка по вид повърхност, така че да постигне дълбочинно почистване и красив външен вид. Изпирането на меката мебел в дома носи редица ползи, някои от които са:

 • По-добро качество на въздуха в дома
 • По-дълъг живот на мебелите
 • По-добър естетичен вид
 • Свежест и приятна атмосфера

Обадете се на BLIXY още днес и ние ще почистим мебелите на достъпни цени за цяла София.

Покажи повечеПокажи по-малко

МАТРАЦИ И ТОПМАТРАЦИ

chevron-left
chevron-right

Ако не можете да си спомните кога и дали сте почиствали Вашия матрак, тогава се свържете с нас и ние ще се погрижим за Вашия здравословен сън. Матракът играе много важна роля в ежедневието – това е зоната за комфорт, която ако не бъде поддържана, ще скъси живота си и трябва да бъде сменена с нова. Ще Ви помогнем да му се насладите колкото се може по-дълго, като осигурим почистване, освежаване и дезинфекция. Препаратите ни проникнат от външната и вътрешната страна на матрака, като след почистването матракът е с редуцирано тегло.

Помощта на BLIXY е нужна при:

 • Почистване на на матраци, топматраци, отстраняване на урина от малки деца, възрастни хора, домашни любимци
 • Нужда от обезпрашаване след ремонтна дейност
 • Наличие на гъбички и бактери и мухъл по Вашият матрак или топматрак
 • Наличие на петна
 • Неприятна миризма в следствие на запотяване
 • Необходимост от дезинфекция
Покажи повечеПокажи по-малко

КИЛИМИ И МОКЕТИ

chevron-left
chevron-right

Ние от BLIXY можем да почистим както меките подови настилки във Вашия дом (килими, мокети, входни постелки, пътеки, черги), така и големи площи в обществени помещения като: магазини, офиси, медицински центрове, детски центрове, хотели, ресторанти, козметични студиа, кино салони, питейни заведения.

Меките подови настилки задържат микроби и фини прахови частици, които при нередовно или неправилно хигиенизиране биха могли да навредят на здравето Ви. На всеки квадратен метър килим, който не е пран от 3 месеца, се събират около 6000 бактерии. Това е с 4000 повече от тези в тоалетната чиния. Почистването на килимите е сред най-сериозните задачи на родителите с лазещи и прохождащи бебета.

Прецизни сме в определяне на вида и материята на килима – естествена или изкуствена, както и вида на обагряне - някои от боите изискват по-специфичен начин на сушене на килима. Обръщаме внимание на здравината на шева, посоката на нишката. Вида на замърсяване (петна от течности, животни, мазнина, дъвки и др.) се третират с различни професионални препарати преди изпирането. Предотвратяваме нараняването на тъканите, обилното намокряне и разнасянето на мръсотията. Не прилагаме абразивно четкане и агресивни методи за почистване, а времето за изсъхване на почистените повърхности е максимално съкратено. Препаратите, които използваме за пране на килими отговарят на всички европейски изисквания за безопасност и екологичност и не замърсяват околната среда.

Извършвали сме пране на килими от най-нови дизайнерски колекции до такива, използвани в продължение на 50 години. Гарантираме възвръщане на позагубената наситеност на цветовете.

Покажи повечеПокажи по-малко

Машинно екстракторно пране на матраци – какво представлява?

 Машинното екстракторно пране на матраци може да изиграе много положителна роля по отношение на гарантирането на вашия здравословен сън и на цялостния ви комфорт в ежедневието. От голямо значение е средата около вас да бъде максимално чиста и благоприятна, и да не съдържа прахови акари и микроорганизми, които биха могли да ви навредят. Едва ли има нужда да споменаваме, че матракът, на който спите всяка вечер, е основен елемент от тази среда.

Машинното екстракторно пране на матраци се извършва посредством професионални екстрактори. Те служат за впръскване на почистващ препарат под формата на пяна в матрака. Почистващ препарат, който ефективно разгражда всички замърсявания и прави възможно тяхното изсмукване. След като се извърши въпросното изсмукване и пяната заедно с мръсотията се премахнат от матрака, са нужни само няколко часа, за да бъде той отново напълно сух (и перфектно изчистен).

Пране на матраци 1

В какви случаи е добре да се извърши машинно екстракторно пране на матраци?

Машинно екстракторно пране на матраци е добре да се извършва както на регулярна база с оглед съхраняване на най-високата степен на чистота и хигиена, така и при възникването на определени събития, водещи до сериозно замърсяване на матрака. Ето точно какво имаме предвид: 

 • машинно екстракторно пране на матраци: регулярна поддръжка – дори да не виждате специална причина, която да налага пране на матраци, имайте предвид, че вашите матраци се нуждаят от регулярна поддръжка. Все пак върху тях прекарвате около 1/3 от денонощието си и те винаги трябва да бъдат в перфектно състояние и безупречна чистота. Пренебрегването на нуждата от редовно пране на матраци може да доведе до натрупването на прахови акари, които не само ще пречат на пълноценния ви сън и почивка, но и е възможно да предизвикат нежелани симптоми, като например пристъпи на кихане или кашлица, задух и т.н.
 • машинно екстракторно пране на матраци: нужда от обезпрашаване след ремонтна дейност – ремонтите са нещо, без което няма как да се мине. Независимо дали обитавате ново или старо жилище, рано или късно ви се налага да поправите или да промените нещо. След тях обаче остават големи количества прах и мръсотия, които несъмнено се отразяват и върху матраците на леглата. Препоръчваме ви когато ремонтът във вашата къща или апартамент приключи, веднага да заявите услуги за машинно екстракторно пране на матраци. Пране на матраци, което ще спомогне за пълното им обезпрашаване и за привеждането им в състоянието отпреди стартирането на ремонтните дейности.
 • машинно екстракторно пране на матраци: наличие на гъбички, бактерии или мухъл – наличието на гъбички, бактерии или мухъл по вашите матраци е ясен признак, че те са силно замърсени. И не бива да губите никакво време по отношение на заявяването на професионални услуги за пране на матраци. Не забравяйте, че гъбичките и бактериите са рисков фактор за вашето здраве и биха могли да предизвикат редица заболявания.
 • машинно екстракторно пране на матраци: наличие на петна – премахването на петна от матраци обикновено е доста трудна задача. Затова най-добрият вариант е след появяването им незабавно да заявите услуги за машинно екстракторно пране на матраци. Пране на матраци от този тип ще ви помогне да се справите с петна, предизвикани от урина от малки деца или възрастни хора, от домашни любимци, от разливане на напитки, от зацапване с храна и т.н.
 • машинно екстракторно пране на матраци: неприятна миризма вследствие на запотяване – запотяването на матрака е често срещан проблем. Ако не се вземат необходимите мерки навреме обаче, вследствие на въпросното запотяване може да се стигне до появяване на неприятна миризма. Най-сигурният начин да премахнете тази миризма и да си върнете пълноценната почивка през нощта е да заявите услуги за машинно екстракторно пране на матраци.
 • машинно екстракторно пране на матраци: спешна необходимост от дезинфекция – препоръчваме ви да заложите на машинно екстракторно пране на матраци и когато е налице спешна необходимост от дезинфекция на вашите матраци. Подобна спешна необходимост от дезинфекция би могла да се появи ако върху матрака са попаднали потенциално опасни вещества, ако имате проблеми с вредители или пък е било необходимо да пръскате обилно в дома си, за да ги премахнете.

Пране на матраци 2

Защо да се доверите на Blixy при нужда от машинно екстракторно пране на матраци?

 Blixy е бързоразвиваща се фирма за почистване с ентусиазиран и динамичен екип. Тя предоставя на своите клиенти на територията на цяла София първокласни услуги в сферата на почистването, в това число и услуги за машинно екстракторно пране на матраци. Вижте защо да се доверите именно на нас при нужда от машинно екстракторно пране на матраци:

Машинно екстракторно пране на матраци от Blixy: Опит и професионализъм – винаги можете да разчитате на опита и професионализма в работата на екипа на Blixy, когато става въпрос за машинно екстракторно пране на матраци. Ние ще ви помогнем да се насладите на вашите матраци възможно най-дълго, използвайки най-ефективните и доказани методи за пране на матраци.

Машинно екстракторно пране на матраци от Blixy: Най-добрата професионална техника и почистващи препарати – инвестирали сме в качествени и надеждни професионални екстрактори, които ни позволяват да гарантираме на клиента най-високо качество по отношение на услугите за машинно екстракторно пране на матраци. Използваме първокласни препарати за пране на матраци от марките KERCHER и KITER, които проникват от външната и вътрешната страна на матрака, като след края на процеса по почистване той е със значително редуцирано тегло. 

Машинно екстракторно пране на матраци от Blixy: Индивидуален подход -  по отношение на услугите си за пране на матраци практикуваме индивидуален подход към всеки един клиент, за да можем да отговорим в максимална степен на нуждите и изискванията му. Първо ще се запознаем с големината и характеристиките на вашите матраци или топ матраци, както и със степента на замърсяване, и след това ще ви предложим индивидуална оферта за пране на матраци с изгодни за вас условия.

Пране на матраци 3

Машинно екстракторно пране на матраци от Blixy: Отзиви от клиенти – на сайта ни имате възможност да видите отзиви от различни клиенти, ползвали нашите услуги (вкл. услугите за машинно екстракторно пране на матраци). Тези отзиви ще ви убедят, че наистина сме верният партньор, на когото можете да се доверите за пране на матраци.

Машинно екстракторно пране на матраци – какво представлява?

В какви случаи е добре да се извърши машинно екстракторно пране на матраци?

Защо да се доверите на Blixy при нужда от машинно екстракторно пране на матраци?

Покажи повече...Покажи по-малко...