firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Възстановяване на гранитни и мраморни повърхности

Сподели
Обратно в списъка

Мраморът и гранитът много често се използват за облицовка на стени и подови настилки. Този материал е устойчив на влага, издръжлив и привлекателен. Повърхностите, покрити с плочки от такъв материал изглеждат богати и красиви, като се отличават с повишена устойчивост на абразия. Но ако не извършите правилна навременна поддръжка на такива повърхности, особено подове, те могат да загубят първоначалната си привлекателност. Възстановяването на повредено покритие е много трудоемък и сложен процес, с който Бликси се справя чудесно. За възстановяване на покритието е необходимо да се използват химикали и специално оборудване, шлайфащи и полиращи материали.

Процесът на възстановяване на мраморно покритие включва няколко етапа:

 1. Грубо шлайфане
  На този етап се отстраняват щетите на различни дълбочини. Шлайфането ви позволява да се отървете от дълбоки драскотини, прорези, разлики в нивото на плочата. Може да се обработва на дълбочина на повреда до 2 мм.
 2. Киселинна обработка на гранит
  Използва се за отстраняване на замърсявания, натрупване на сол. След такава обработка външният вид на облицовката веднага придобива привлекателен външен вид.
 3. Полиране
  Позволява Ви да възстановите лъскавата повърхност от мрамор и гранит. Извършва се с помощта на машина за шлайфане с един диск и химически разтвор. Тази операция Ви позволява да постигнете "огледалност"за мрамор 70-80%,а за гранитни повърхности 90-95%. Този метод се използва за обработка на стълби, стени, подове, плотове и други повърхности.
 4. Нанасяне на защитен слой
  Това е последният етап от възстановителните работи. Прилагат се специални защитни съединения за защита на повърхността от повреда.

Blixy - Фирма за почистване в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари