firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Вашият хигиенен хороскоп

Сподели
Обратно в списъка

Някои хора с удоволствие галят бездомни котки и дъвчат вдигнат от земята сандвич без отвращение. Други дезинфекцират ръцете си на всеки половин час, къпят се два пъти на ден и никога не излизат за хляб без капка Versace. Кои капризи на природата ни направиха толкова различни? Може би отношението към хигиената зависи от звездите и планетите? Предлагаме ви уникален хигиенен хороскоп от БЛИКСИ!

Овен

Овенът обича да впечатлява и шокира, а чистите ръце и уши едва ли ще предизвикат ефекта „уау“. Истинският лидер трябва да печели аплодисменти, а не да губи време да се заяжда с антибактериални кърпички. В името на победата Овенът без колебание ще се потопи в течната кал и след това ще погълне ларвата на австралийския кръвен червей. Основното е, че това трябва да бъде последвано от национално признание.

Телец

Телецът не е от онези, които изпадат в паника заради дреболии, особено заради няколко малки микроба и бактерии. Но той наистина обича да се глези: да седне в джакузито с чаша шампанско, да постои в сауната…В банята на Телеца можете да видите луксозна дизайнерска вана или японска тоалетна с двадесет бутона и отопляема седалка. Но му предложете да се измие в ръждясал леген и веднага ще видите, че веднага ще го направи - хигиената не е основното нещо за Телеца!

Близнаци

Маркетолозите от десетилетия се опитват да убедят Близнаците да купят Чудотворната кърпа. Министерството на здравеопазването напразно ги предупреждава да си мият ръцете, преди да ядат. Винаги бързащи и неспокойни, те са в състояние да объркат деня и нощта, ляво и дясно. Може дори да не забележат, че са кихнали в автобуса, а мръсното петно по ризата им не е премахнато. Строгите хигиенни стандарти са скучна рутина и задължение. И Близнаците бягат и от двете, като от огън!

Рак

Ракът не се страхува от вируси и бактерии. Като правило той се разболява само защото светът е твърде жесток. Ракът обаче често почиства хитиновата си обвивка, защото наистина иска да изглежда загадъчен и уникален. За да не преуморява, той поверява почистването на БЛИКСИ, маникюра на маникюристката и лицето на козметика. И докато му сервират, Ракът седи и се вслушва в интуицията си. Няма ли онзи дебел омар там да навреди на чувствата му?

Лъв

Понякога Лъвът е толкова увлечен от истории за своите подвизи, че забравя да измие правилно зъбите, лапите и гривата си. Той няма да се церемони с няколко инфекции, които е срещнал по пътя. В крайна сметка той е Кралят на зверовете! Именно озверелите бактерии му се подчиняват. Останалата част от седмицата Лео прекарва под топлото одеалце със сополив нос, напразно опитвайки се да изглежда царствено в любимите си вълнени чорапки.

Дева

Както знаете, истинската Дева се храни с амброзия и нектар и отива до тоалетната понесена на дъгата. И нейната земна черупка живее в истински храм на санитарията. Правилата за хигиена в дома на Девите са изключително строги: трябва да търкате неистово всяка ябълка с четка и да дезинфекцирате всеки разрез три пъти (най-добрe - от доверен лекар).

Везни

Винаги търсейки съвършенство в несъвършен свят, Везните често набръчкват носа си от някаква не твърде снежнобяла чаша за чай. Те обичат да спорят и винаги са готови да критикуват с удоволствие производителите на паста за зъби или течен сапун. Но в рамките на няколко дена те може да изпаднат в апатия и да се появят на работа в измачкан костюм и с израз на „цял разпад на суетата им“ на лицето си.

Скорпион

В живота на Скорпиона има по-важни неща от това да се грижи за личното си здраве. Например, да навлиза в същността на нещата чрез тесни пукнатини и жилещи атаки. Скорпионът отдавна е сложил отровната си опашка върху Вашето мнение за това как изглеждат неговите нокти, костюм и кола. Той обаче винаги е чист, спретнат и адски елегантен - най-вече от самочувствие. И нека другите му завиждат!

Стрелец

Стрелецът обича приключенията. Яжте съмнително барбекю на нощния пазар в Хонконг на мръсна пластмасова маса? Няма проблем. Ръчно хранене на стадо диви маймуни? С удоволствие. Трябва да кажем, че вроденият оптимизъм наистина защитава Стрелеца от много неприятности. Именно Стрелец може да се поти цяла седмица някъде в делтата на Амазонка, намазан от главата до петите в тапирен тор. В същото време той не само няма да се разболее от нищо, но и няма да загуби частица от любовта си към живота.

Козирог

Козирозите предпочитат сухи, безпристрастни факти. Към тях ще се обърнем. Уверено използване на сапун, шампоан и кърпи. Целенасочено движение към ваната и душа. Категорична решимост да се перат навреме чорапите…Бихме искали да цитираме статистически проучвания и свежи данни от лабораториите на британски учени, но за съжаление в момента БЛИКСИ не разполага с тях.

Водолей

Днес Водолей реши да купи най-добрата прахосмукачка, утре беше разочарован и измисли своя, вдругиден я счупи и започна да пише дисертация за поетите от Сребърната ера. Винаги ще намери свой екстравагантен подход към хигиената: ще си измие зъбите под звуците на рок концерт, ще превърне почистването в търсене и къпането в ритуал със съскащи ароматни бомби, медитативна музика и четене на Книгата на промените. Тогава той ще изостави всичко това и ще измисли нови начини за разнообразяване на рутинните дела.

Риби

В далечна галактика, където Рибите се плацикат, специални роботи отдавна решават всички ежедневни проблеми. Рибите са висши същества, които целогодишно се занимават с духовно развитие, творчество и мистичен опит. Рибите знаят, че ютията, сешоарът и миялната машина работят, защото имат кабел в стената - не ги питайте повече. Те обаче са напълно способни да правят фини паралели между чистотата на тялото и духа.

Blixy - Фирма за почистване в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари