firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Полимерно защитно подово покритие

Сподели
Обратно в списъка

Каква е целта на използването на полимерна запечатка?

Основната задача на такава обработка е да удължи живота на основното покритие, да опрости процеса на почистване на повърхностите и да предпази от разрушителните ефекти на химикалите. Например, помислете за повърхността на лист хартия или билярдна топка, разгледана под микроскоп. По един или друг начин няма да видим равномерно полиран слой, а грапава повърхност. Същото е и с подовата повърхност. Разбира се, такива повърхности са трудни за почистване. Порите абсорбират мръсотия, която понякога е невъзможно да се отстрани. Полимерната запечатка е създадена за изглаждане на грапавата повърхност на материала, като многослойното покритие Ви позволява напълно да запълните всички неравности и да получите почти огледална повърхност.

Основната задача, с която запечатката се справя отлично е предотвратяване на мръсотия в порите на пода. Препоръчваме Ви използването на запечатка в/у различни видове покрития. Например върху естествен линолеум, пластмасови повърхности, хомогенен линолеум, саморазливни подове и дори мраморни и варовикови подове.

Покрития с ниска адхезия, като полиран гранит, плочки и метали не се препоръчват за такава обработка. Изобщо не си струва да покривате дървени подове и ламинат. В много отношения ще бъде трудно да се премахне такова покритие. Факт е, че такива полимерни запечатки се отстраняват с помощта на големи количества вода. Такова количество влага, действайки върху ламината ще провокира набъбване, правейки го неизползваем. Същото се случва с дървените подове и паркета.

Какво е запечатка?

Запечатката е паста, съставена от различни съставки. Съдържа полимери, восък и микроскопични частици от метали като цинк. Тези метални "частици прах" задържат частиците восък и полимери. Въз основа на количеството на восъка и полимерите се правят изводи за качествените характеристики на състава. Съотношението на восъка и полимера също е важно. Якостните характеристики пряко зависят от съдържанието на полимери и восък. Както всяко друго течно вещество, запечатката съдържа определено количество вода и разтворител. Трайно покритие се образува след изпаряване на разтворителя, когато всички частици се отлагат върху основния слой, образувайки филм.

Така предпазена, подовата настилка придобива страхотен блясък и здравина, която издържа месеци след нанасянето на пастата, което Бликси извършва много качествено.

Blixy - Фирма за почистване София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари