firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване в сезон на алергии

Сподели
Обратно в списъка

Пролетта е не само прекрасно време за пробуждане на природата, но за съжаление, е и сезонът на алергиите. Цъфтящите растения пред прозореца дават на някои от нас известна радост и вдъхновение, докато на други - сълзящи очи, запушен нос и пристъпи на кашлица. И това се отнася за 15% от населението! Днес БЛИКСИ ще сподели ценни съвети за почистване на къща, чиито жители са склонни към алергии и астма. От значение е по всяко време на годината, но особено през пролетта!

Кухня без алергени

Кухнята е мястото, където приготвяме и съхраняваме храна и битови отпадъци. От печката и електрическата кана се отделя мокра пара, създавайки идеални условия за растежа на мухъл, чиито микроспори са силни алергени. Отделете малко време по работа във Вашата кухня, за да спечелите почетна диплома за безопасност при алергии.

Жилищна площ: без алергии

Плюшени мечета, порцеланови дрънкулки, пълни с рафтове книги - несъмнено за някои това е неразделен елемент от домашния уют. Но ако близките ви имат предразположение към алергии и астма, ще трябва да преосмислите нещо. Основният проблем на жилищните помещения са прахът и акарите, живеещи в тях. Отпадъчните продукти от тези микроскопични натрапници са силно токсични и често причиняват алергични реакции.

Безопасна спалня

Алергиите често започват в спалнята. Меки одеяла и възглавници, уютни покривала, многопластови драперии - всички те са истински прахоуловители, отравящи атмосферата на стаята, в която прекарвате 8 часа на ден. Но дори тази ситуация може да се промени към по-добро.

Баня без плесен и прах

Едно от най-влажните места в апартамента е банята. Как да го направим и алергично безопасен? Почистването на баня, където собствениците знаят от първа ръка какво е алергия, изисква много труд. Тук няма да е възможно да създадете напълно безопасна среда. В такава ситуация услугата за почистване на баня от БЛИКСИ е много удобна. Опитни специалисти ще помогнат на Вашето семейство и приятели да се чувстват много по-добре!

Blixy - Фирма за почистване в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари