firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване след наематели

Сподели
Обратно в списъка

Всички, пряко или косвено, сме се сблъсквали със ситуацията наемател/наемодател. Всеки се стреми максимално да украси, обзаведе, почисти и приведе в търговски вид имотa, който предлага на пазара. Съответно това струва време и пари. Но и най-съвестните наематели не могат да се грижат за имота идеално, а идва време, когато те си тръгват и се налага да търсим други. Всички сме се сблъсквали с мръсотията във вече използван от чужди хора апартамент.
Именно тук, се появяват професионалистите от почистващите фирми. Не всеки от нас има времето и ресурса за да приведе имота си в търговски вид. Всички можем да избършем прах, да измием прозорци, да пуснем прахосмукачка. Но има много скрити от нашия поглед неща. По мебелите остава набита прах, следи и миризма, които изискват машинно екстракторно пране, освежаване, и предпазване със съответните почистващи препарати.
Също така, много микроорганизми живеят в тъканите, които се премахват с подходяща за това обработка, като пране на килими, матраци и всякакъв вид мека мебел.
По прозорците с годините се натрупват наслагвания, дограмата се захабява. Това изисква задълбочено почистване и съответно предпазване на повърхностите и детайлите - дръжки, улеи, щори, уплътнения. Кухнята е едно от най-мръсните помещения. Наслоена мазнина и миризма. Много от фугите, плочките и настилките изискват задълбочено почистване, за да могат да заблестят.
Уредите също се почистват основно – отвън и отвътре, внимателно и с грижа за повърхностите и безупречния им вид, с подходящи абразиви, премахващи мазнини и наслоени отлагания.
И не на последно място - санитарният възел. Всички знаем какво може да предизвика неподдържането на
така нужния и използван от всички елемент на всяко жилище - мухъл, плесен, гъбички. Ето защо, с
професионални почистващи препарати и машини се дезинфекцира, почиства и освежава всеки квадратен сантиметър, за да можете да сте спокойни, че Вие или следващите Ви наематели ще бъдат защитени, доволни и впечатлени от вида на Вашето жилище.

С нашите услуги и усилия ще се постараем да върнем блясъка и чистотата на Вашия имот, така че като влезете в него да възкликнете: "КАТО НОВ Е!".

Blixy - Професионално почистване в София

Коментари