firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Почистване на прозорци: експерти срещу любители

Сподели
Обратно в списъка

Всяка домакиня иска да направи дома си уютен, а комфортът е не само интересен интериор и внимателно подбрани детайли, но и околна чистота . Понякога е необходимо да се извърши основно почистване у дома, като тази процедура включва измиване на прозорците.

Измиване на прозорци самостоятелно

Почти във всеки дом има подръчни инструменти за почистване на стъклата на прозорците. На първо място, имате нужда от гъба, препарат и чисти парцали. Разбира се, сега във всеки железарски магазин можете да си купите специален инструмент и спрей бутилка. Идеалният вариант е специален моп за почистване на стъкла и огледала. Дългата дръжка на този моп ви позволява да почиствате и прозорците отвън. Обикновено мопът има две приставки: гумена, която премахва излишната влага, и кърпа, която директно измива.
Процедурата се провежда на три етапа:

  • Измиване на рамката. Най-лесният начин е да премахнете натрупания прах с гъба.
  • Почистване на стъкло. Нанесете малко количество от спрея върху стъклото и разнесете по цялата повърхност. Отстранете мръсната пяна с гъба.
  • В края на измиването избършете стъклото на сухо. Основното нещо е да не оставяте ивици. Тук можете да прибегнете до народни средства: използвайте фланелена тъкан или вестникарска хартия.

Почистване на прозорци от професионалисти

Има няколко причини, поради които използването на фирма за почистване се счита за най-доброто решение: Непосредствено след монтажа на прозорци с двоен стъклопакет и други видове ремонти не е възможно бързо да се отървете от мръсотията. Често майсторите не се интересуват от чистотата и оставят петна по стъклото. Не е лесно да премахнете замърсяванията с домашни средства, когато почиствате апартамент след ремонт. Може да не е трудно да измиете сами прозорците, ако живеете на един от долните етажи на жилищна сграда или в собствената си къща. Жителите на горните етажи на високите сгради ще се нуждаят от професионална помощ. Служителите на БЛИКСИ могат лесно да се справят с тази задача като отстранят:

  • лепенки, мазилки и силикон от дограмата
  • мазни и други петна, отпечатъци по стъклото
  • наслоен пясък и мръсотия между уплътненията и фугите на дограмата

Blixy - Професионално почистване София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари