firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Меките мебели: Oбликът на дома ни

Сподели
Обратно в списъка

Меките мебели придават облика на дома ни, както и усещане за уют и завършеност. След дълъг ден се прибираме и се отпускаме за заслужена почивка на дивана, креслото, леглото… А колко от нас са се замисляли за замърсяванията, които се наслояват в тях? За всеки е очевидна натрупаната прах върху холната секция, изцапаните прозорци, но някога замисляли ли сте се колко мръсотия се събира върху всекидневно употребяваната мека мебел в дома ни или на работното място?
Сещаме се за тяхното почистване когато замърсяването стане видимо: някой изсипе напитка, размаже храна или когато кучето се прибере след една кална разходка и се втурне на дивана в хола. Но нужно ли е да се стигне до тези моменти, за да се сетим да се погрижим за чистотата и на тази част от нашия дом ? Ние от БЛИКСИ ще отговорим с „НЕ“ на този въпрос.
Колко от Вас се преобличат след като са били навън преди да седнат на дивана или креслото, а когато имате гости забранявате ли им да седнат върху тях? Отговорът за повечето хора на тези въпроси е „НЕ“. Тогава замисляли ли сте се че по този начин пренасяте мръсотията отвън в дома си? Замисляли ли сте се че прахта, която се трупа по останалите мебели се наслоява и в меката ни мебел и навлиза дълбоко в тъканите?
За почистване на меката мебел е добре да се обърнете към специализирана фирма за почистване. Ние от БЛИКСИ ще Ви разкажем какво да очаквате при използването на такъв тип услуга.
След като се свържете с нас, ние ще Ви разпитаме за вида мека мебел, материята, степента на замърсяване, произход на петна и ще Ви обясним какво представлява самият процес по почистването. А накрая ще уговорим удобен за Вас ден и час за извършването му. Очакваме Ви!

Blixy - Фирма за професионално почистване в София

Коментари