firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Машинно обезпрашаване на стени и тавани

Сподели
Обратно в списъка

Това е една задължителна първоначална стъпка преди основното почистване на помещенията, която служителите на БЛИКСИ не пропускат никога при посещението във Вашия дом!
В жилището ни се натрупва толкова много мръсотия, за която не подозираме, че направо не ни се мисли. В апартамент от 150 кв.м. за година се събира около 20 кг. прах – това е повече от ужасяващo. Ако погледнете тази прах през микроскоп, ще откриете, че тя е комбинация от уличния смог, мръсотия, косми, пух и какво ли още не. От друга страна, само за денонощие върху лигавиците на дихателните ни пътища полепват до 6 млрд. прашинки. Над 80% от защитните възможности на имунната ни система отиват за това да обезвреждане тези вредни частици в прахта, която влиза в организма ни. А натрупването на подобни количества прах е прекрасна среда за размножаване на плесени и акари. Те могат да се открият дори в най-чистия апартамент. Сами по себе си безвредни, екскрементите на акарите са силен алерген. Те стават причина за развитието на непоносимост към домашната прах. Астма, екземи, възпаления – всички те са налице при подобно състояние.
Ние от БЛИКСИ много внимателно вникваме в тези често пренебрегвани детайли. Стените и таваните крият прах, която остава и се носи в помещенията и задължително трябва да бъде премахната. Това става с помощта на машинно почистване с филтър, което ни позволява да стигнем до всяко ъгълче. Гарантираме Ви, че количеството на събраната мръсотия ще учуди всеки оптимист!

Строителният прах е опасен за здравето!

При вдишване строителният прах се утаява върху лигавицата на дихателните пътища, причинявайки дразнене и образуване на слуз. Поради това се появява кашлица, а в някои случаи може дори да възникне възпаление. Ако прахът попадне върху лигавицата на окото, това може да причини конюнктивит. Също така строителните материали могат да съдържат вещества, които причиняват алергии. За да сведете до минимум тези вредни ефекти можете да разчитате на помощта на БЛИКСИ: машинно обезпрашаване от фин прах (след циклене или шлайфане) на стени.

Blixy - Фирма за почистване София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари