firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Как да премахнете миризмата от хладилника

Сподели
Обратно в списъка

Неприятният "аромат" в хладилника възниква по различни причини. Понякога не е достатъчно просто да измиете вътрешността на камерата, за да се отървете от мръсотията и устойчивата воня.

Съвременните домакински химикали успешно се справят с проблема

Продукти на базата на повърхностноактивни вещества (ПАВ) ще помогнат за бързо премахване на миризмата в хладилника. Те премахват трудната мръсотия и предотвратяват образуването на микроорганизми, не оставят ивици или драскотини.

Използване на поглъщащи миризми

Адсорбентите са инструменти, които лесно могат да помогнат за премахването на миризми от хладилника, просто трябва да ги поставите в камерата.
Содата и солта добре абсорбират стари миризми. 8-10 таблетки активен въглен ще се справят добре. Сухият или сварен ориз е добър абсорбент. Ръжен хляб, нарязан на филийки, се поставя на различни места в хладилника. Малка чаша зърнени храни успешно ще абсорбира нежеланите аромати. Кафе на зърна или смляно кафе е добър ароматизиращ и абсорбиращ агент. Захарта ще абсорбира не само аромати, но и влага. Корите на портокали, лимони и нар също могат да се използват като абсорбенти и ароматизанти.

  • Трябва да се помни, че всички тези адсорбенти изпълняват своята функция само за 10 - 12 часа, след което трябва да бъдат заменени. В противен случай те самите могат да станат източник на неприятна миризма.

Индустриални адсорбенти

Озонаторът за хладилник е изключително ефективно и безопасно устройство. Той премахва не само силните миризми, но и унищожава вредните микроорганизми, бори се с гъбичките и вирусите, забавя процеса на разлагане и удължава срока на годност на продуктите.

Ултравиолетовите бактерицидни лампи ще Ви помогнат да постигнете свежест бързо, безопасно и ефективно, като камерата на хладилната система се обработва с ултравиолетова светлина и едновременно се произвежда озон. Убива всички микроорганизми, гъбички, плесени и вируси.

Хранителните продукти винаги съдържат микроскопични организми. Премахването им напълно е невъзможно. В подходяща среда те се размножават много бързо, създават миризма и понякога представляват заплаха за човешкото здраве. Затова следвайте всички инструкции и редовно мийте камерата. Това ще Ви помогне да се отървете своевременно от микробите и да премахнете миризмата от хладилника възможно най-бързо.

Blixy - Фирма за почистване в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари