firma-za-pochistvane-v-sofia
pochistvashta-firma-telefon
kontakti-s-pochistvashta-kompania
Затвори
firma-za-pochistvane-sofia

Домашни любимци. Как да се справим с миризмата?

Сподели
Обратно в списъка

Те са невероятно умни, очарователни, най-добрите ни приятели и дори членове на семейството… Но нека си признаем: добре би било да справим с тяхната миризма! Неприятните миризми от животни могат да останат основният спомен за гостите на Вашия дом, дори интериорът му да е перфектен. Как можем да избегнем това? Ето съветите на БЛИКСИ:

  1. Почиствайте по-често.
  2. Поддържайте животното чисто. Не се страхувайте да измиете и срешете любимеца си, заведете го в специални фризьорски салони. Следете внимателно състоянието на ноктите и зъбите му. Необходими са усилия, но това може драстично да промени ситуацията с миризмите.
  3. Вещите на животното също трябва да са чисти. Отпадъци, играчки, купи, клетка, кутия за отпадъци - всичко това трябва да се измива и почиства редовно.
  4. Намерете ефективен пълнител за тоалетна. На пазара има много видове пълнители, които добре абсорбират неприятните миризми. Опитайте различни марки, сравнявайте и често променяйте съдържанието на тоалетната.
  5. Всяка котка има своя собствена тоалетна! Този лозунг е одобрен от много експерти. Доказано е, че миризмата намалява, ако например три котки имат три различни тоалетни.
  6. Добавете сода за хляб в тавата - помага за борба с неприятните миризми във Вашия дом.
  7. Проветрявайте по-често.  Ароматизирайте подовете! За да премахнете упоритите миризми от килима, поръсете сода за хляб върху него няколко часа преди прахосмукачката. Още по-добре, отървете се от текстила и се придържайте към твърдите, лесни за поддръжка подови настилки.
  8. Вашият избор са мебели от метал, стъкло, кожа. Текстилната тапицерия и дървените мебели са много по-уязвими от нападението на вашия домашен любимец. Изберете материали, които са по-трайни и няма да поемат миризма.
  9. Никакви скъпи и уникални килими! Вместо да се ядосвате на домашния си любимец, че е съсипал скъп килим, купете няколко евтини и ги заменете след като са унищожени.
  10. Все още не можете да се отървете от миризмата? Прикрийте го! Крайно решение - освежители за килими, аромалампи, ароматни свещи и домашни аромати.

Blixy - Професионално почистване София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментари